Tuesday, July 22, 2008

Gina Pistol îşi îneacă amarul in Bamboo

Despărţirea de Nicola, omul de afaceri de origine arabă cu care a avut o relaţie de doi ani şi jumătate, nu a fost deloc uşoară pentru Gina Pistol. Durerea a fost cu atât mai mare cu cât acesta a fost surprins sărutându-se pe plajă cu Raluca Sandu, la numai două săptămâni după ce i-a dat papucii fostului iepuraş Playboy.


Pentru că amintirile încă o urmăresc, Gina încearcă să-şi ocupe tot timpul liber, fie că filmează intens pentru emisiunea “Midnight Sun Tour”, pe care o prezintă la Antena 1, fie că se distrează alături de prietenele sale.


Gina a petrecut o seară ca între fete vineri noapte, în clubul Bamboo din Mamaia, unde, datorită vestimentaţiei sexy pe care o purta, a atras priviri admirative toată seara. Stând neglijent pe canapea, vedeta şi-a expus nu numai sânii, ci şi lenjeria intimă de culoare albă. De îndată ce şi-a dat seama de priveliştea pe care o oferă gratuit, Gina şi-a revizuit poziţia şi s-a aşezat picior peste picior.


În ciuda faptului că bărbaţii au roit în jurul ei toată noaptea, vedeta s-a mulţumit să se distreze în compania prietenelor sale, întrucât şi ea a recunoscut că încă nu şi-a revenit după despărţirea de cel alături de care a stat doi ani şi jumătat