Thursday, July 24, 2008

Mihai Trăistariu invata sa gateasca

Mihai şi Ioana locuiesc împreună la etajul 7 al unui bloc din cartierul Inel 2, din Constanţa, încă de anul trecut.

Probleme majore cu vecinii nu au avut niciodată, cu excepţia faptului că, uneori, copiii sună la interfon pentru autografe, iar cineva care locuieşte în blocul vecin îl “bruiază” pe Mihai, în miez de noapte, cu lanterna.

Apartamentul lui Mihai e mobilat simplu, după gustul solistului, însă încăperea pe care o vizitează cel mai rar este bucătăria, întrucât nici unul dintre cei doi îndrăgostiţi nu se omoară cu gătitul.

Dar, pentru că urmează să devină o familie cu acte în regulă, Ioana şi Mihai sunt hotărâţi să remedieze şi acest aspect.


Solistul a învăţat-o pe iubita sa cum să prepare, rapid o salată de vară. “Am mers la piaţă, am cumpărat legumele, ne-am pregătit ca la carte. Mama Ioanei e o bucătăreasă minunată, deci ea are pe cine moşteni. Mai rămâne doar să înveţe”, a declarat cântăreţu.

În ciuda faptului că Ioanei i-au dat lacrimile când a tăiat ceapa, rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător, asigurându-şi, în acea zi, o cină uşoară. Mihai şi-a propus să o dezobişnuiască pe viitoarea sa soţie să mai sevească masa pe fugă, la fast-food-uri sau la restaurante, convins fiind că mâncarea preparată acasă este mult mai sănătoasă.